Selecteer een pagina

Uw partner In Kabelwerk!

Welkom bij E&M Infra B.V.
Samen brengen wij de energie transitie in beweging!

Wie is E&M Infra

E&M Infra, voorheen Almaz Infra, is in 2005 opgericht door Muhammed Almaz. Aanvankelijk bood het bedrijf regie-diensten aan bij Bam, waarbij personeel werd verhuurd voor kabel- en leidingwerkzaamheden. Na twee jaar breidde het zijn diensten uit naar Heijmans, waar het direct aan de slag ging met 10 medewerkers voor het aanleggen van 2 bundels 50Kv 6× 1× 400mm2 plus een crossbondingkabel.

Met een proactieve aanpak, investeringen in hoogwaardig materieel en vakbekwaam personeel heeft E&M Infra zijn positie in de markt versterkt. Het bedrijf telt momenteel tussen de 50 en 80 medewerkers.

E&M Infra zoekt actief samenwerking met andere partijen en kan flexibel inspelen op diverse aspecten van projecten, zoals de montage van verbindingsmoffen, eindsluitingen en complete stationsombouw.

Het bedrijf voldoet aan alle relevante certificeringen, waaronder BEI BLS/BHS, VCA**, CKB en ISO9001.

Voor complexe energievraagstukken staat E&M Infra klaar om met u mee te denken.

Projecten

+300

Klanten

+150

Het leggen van kabelinfrastructuur is een cruciale activiteit in de energiesector en vereist nauwkeurige planning, technische expertise en hoogwaardige apparatuur. Deze infrastructuur omvat het leggen van kabels voor elektriciteit, telecommunicatie, internet, en andere toepassingen.

ONZE MISSIE

Oplossingen bieden voor complexe energie vraagstukken en daarmee een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Natuurlijk met een minimale impact voor de omgeving. Met als doel Nederland te voorzien van een veilig en betrouwbaar energienet.

ONZE VISIE

Door ons materieel in de toekomst te gaan elektrificeren. De bouw van ons energie neutrale pand, maar ook het omzetten van ons wagenpark naar volledig elektrisch en daarmee reductie van het gebruik van fossiele brandstoffen, is onze bijdrage op een schonere planeet.

ONZE MATERIAAL

Wij investeren alleen in het beste materieel, waarbij betrouwbaarheid hiervan in een hoog vaandel staat. Vanzelfsprekend word al ons materiaal jaarlijks onderworpen aan een keuring.

Certificaten

Referenties

VRAGEN?

Voor meer info kunt u ons bellen of mailen

Voor offertes kunt u ons altijd benaderen of langkomen.